Whokshop amb Ramón Fitó

El periodista, expert caçador i tirador de primer nivell Ramon Fitó en proposa un workshop d’òptica on posarà a prova la seva destresa i compartirà amb nosaltres les seves tècniques de tir, tots els detalls de l’equip utilitzat en alguna experiència (rifle, visors, munició, etc.)

En aquest cas explicarà com muntar un visor punt vermell de la prestigiosa marca AIMPOINT i posar-lo a tret sense necessitat de disparar després d’haver-lo muntat i sabent que estarà ben calibrat…

Un visor punt vermell és un sistema de punteria electrònica, basat en una llum led normalment de color vermell que es projecta sobre un vidre. Diem visor punt vermell, però avui dia n’hi ha d’altres colors, blau i verd fonamentalment, colors que ofereixen més visibilitat del punt en condicions d’alta lluminositat.

L’avantatge d’un visor punt vermell és la velocitat d’adquisició de la mira i l’intuïtiu del seu ús. Amb un origen tàctic, la seva ocupació s’ha popularitzat enormement entre caçadors i tiradors esportius, i són adaptables a tot tipus d’armes.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt