LA SOCIETAT

La Societat de caçadors de Tàrrega i comarca és una de les entitats més longeves de la ciutat de Tàrrega. Els seus inicis, dels que tenim constància documental a través d’actes o esdeveniments del moment, es podrien xifrar cap a l’any 1952. Des de llavors fins ara, s’han succeït diverses etapes, amb més o menys encert i fortuna, que ens duen fins el moment actual.

La incorporació de les tecnologies com internet, ens permeten seguir avançant en el dia a dia de la nostra entitat, essent presents en els moments actuals, on la informació és molt accessible en totes les activitats diàries, i per tant la difusió ha de ser molt àmplia i actualitzada. En aquest sentit, en aquest nou portal que iniciem, tenim previst de donar tota la informació en el nostre amic i company de les diverses i variades celebracions i activitats que es duran a terme per la nostra entitat.

Si vols contactar amb nosaltres:

 [contact-form][contact-field label=’Nombre’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Sitio Web’ type=’url’/][contact-field label=’Comentario’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

veinte + 10 =

Translate »