Exposició canina de gossos de caça

Sens dubte un apartat que no pot faltar en qualsevol fira dedicada a la caça és la secció del gos caçador.

Per tots aquells que desconeixen el món de la caça i en particular, la caça menor amb gos, nomes que conegueu un caçador li podeu preguntar si  recorda haver tingut un gran gos. Ben segur, la resposta serà afirmativa i us relatarà excel·lències d’en Tom, Neska, Llam, … com un ser molt conegut i pròxim en ell.

Springer_cobro-imatgeFlorenciCarnicerAmb més de 50 gàbies d’exposició, es concentren exemplars de totes les races que solen acompanyar en els caçadors de menor i major de les contrades d’arreu de Catalunya. Gossos de rastre, de pèl, de ploma, cobradors, llevadors, … de diferents races: setters, pointers, bracs, bretons, dratthars, podencs, grifons, bruns, bassets, terriers, … conformen un grup extens d’animals que podreu contemplar en la zona d’exposició canina.

Els expositors, provinents de Catalunya i de punts de la resta d’Espanya, informen en tot aquell que estigui interessat, sobre cada animal que exposa. Així, l’edat de l’animal, si esta enregistrat, si es iniciat en la caça, si denota passió en les sortides al camp darrera la caça, si te bon caràcter, i una bona colla de preguntes més que vulgueu fer-los-hi. Us podran ajudar a seleccionar quina és la raça de la vostra preferència i fins i tot, podeu estar contemplant els individus o pares dels cadells que pròximament us poden acompanyar de caça.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

dos × tres =

Translate »