XII Concurs Nacional Caní Ciutat de Tàrrega.

El diumenge de Fira tindrà lloc el concurs ja tradicional de bellesa canina puntuable pel Campionat de Catalunya,  organitzat per l’ Associació Canina Unió Cinòfila de Catalunya amb participants d’arreu de Catalunya.

Els participants  desfilen amb els seus gossos dins dels diferents rings per tal que els jutges valorin la seva bellesa, no tan sols l’aspecte extern sinó també l’expressió, el caràcter, la forma de moure’s. Cada concursant competeix amb gossos de la seva raça i, poc a poc, en successives eliminatòries, es van triant els millors exemplars que van passant a les finals.

Els visitants podreu veure més de 300 gossos d’una cinquantena de races diferents, des del yorckshire terrier, que pesa un quilo, fins als immensos rottveilers. Des de gossos amb pèl fins al terra com els llebrers afgans fins a gossos pelats com el petit gos xinès crestat. Fora del ring, repartits al seu voltant, els gossos es preparen amb llargues sessions de perruqueria i maquillatge que són tot un espectacle.

Com cada any, també podreu trobar  estands comercials tots els complements per als gossos.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

cinco × 3 =

Translate »