15è Màster de San Hubert

La finalitat d’un campionat de Caça Sant Hubert és promoure i valorar l’esperit esportiu del caçador, les qualitats naturals i ensinistrament del gos, tanmateix la seva educació venatòria. És davant de tot una competició d’alt nivell, que posa de manifest els aspectes cinòfils i tècnics de la caça i que aspira a l’ensenyament del caçadors, respectant la naturalesa i l’entorn.

Jara y sedal – XXXI Campeonato San Huberto. 23 nov 2012

15è Màster Sant Hubert

En aquest màster que es realitza durant dos dies en els actes de la Fira del Caçador, tenim la possibilitat de comptar amb el 7 màxims aspirants al campionat nacional d’aquesta modalitat. El primer dia, realitzen un prova classificatòria per l’endemà, on també hi poden participar els socis de la Societat de Caçadors de Tàrrega. La final es realitza el dia del visitant a la Fira del Caçador.

Les proves es realitzen amb caça sembrada (perdiu) en els terrenys de l’APC de Tàrrega, i on el caçador, amb el seu gos, efectua un torn de vint minuts, podent emprar quatre cartutxos i únicament pot abatre dos peces que puntuïn de entre totes.

En la prova, l’acompanya un jutge, el qual en base en els barems de puntuació establerts reglamentàriament, li assigna els que considera positius o negatius, fins un màxim de 100 punts, jutjant tres aspectes fonamentals: conducta del caçador en relació amb la peça de caça i al seu gos, habilitat en el tir del caçador i l’ensinistrament i qualitats naturals del gos.   

 

GUANYADORS DE L’EDICIÓ 2016

DSC_0323.JPG DSC_0322.JPG DSC_0321.JPG DSC_0319.JPG DSC_0318.JPG DSC_0317.JPG DSC_0316.JPG DSC_0315.JPG DSC_0314.JPG DSC_0313.JPG DSC_0312.JPG

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

veinte − seis =

Translate »