Exhibició d’Airsoft

L’Airsoft és un joc d’estratègia i simulació. És una activitat lúdicai esportiva d’àmbit competitiu o simplement recreatiu.

Airsoft_practicantsPer practicar-ho els jugadors utilitzen marcadores d’Airsoft, que imiten modelsd’armes reals i llencen boletes de 6 mm de diàmetre i pesoscompresos entre els 0,20 i els 0,40gr. fabricades amb materials biodegradables diversos i amb una potència de sortida inferior a 3 Joules. El terme “Airsoft” prové de l’anglès i el seu significat es “aire suau”, en referència al sistema d’injecció d’aire d’escassa potencia que fan servir les marcadores per llençar les boletes.

Els jocs d’Airsoft es van començar a practicar al Japó a la dècada dels 70 del segle XX, i va començar a practicar-se a l’Estat fa poc més de 20 anys. Els jocs d’Airsoft poden ser tant senzills o complicats com els jugadors vulguin, la imaginació dels participants és l’únic límit, a l’Airsoft el jugador que rep un impacte no queda marcat com en el Paintball, per la qual cosa depens de l’honorabilitat del teu rival i el teu rival depèn de la teva per poder tirar endavant el joc.

Eines_Airsoft

No hi ha cap activitat que et permeti una descarrega d’adrenalina amb tant poc risc com l’Airsoft!

La Federació Catalana d’Airsoft, vetlla per què la pràctica des jocs d’Airsoft es dugui a terme d’una forma reglamentada, segura i respectuosa amb el medi natural.

Us convidem a conèixer l’Airsoft a la Fira del Caçador de la Ciutat de Tàrrega.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

veinte − trece =

Translate »