Tir d’ARCTRAP


Torna l’ARCTRAP. El dissabte  es faran les proves d’iniciació, demostració i entrenaments preliminars i el diumenge, tirada tot el dia.

Podeu veure  i participar dins la Fira del Caçador- Ciutat de Tàrrega, d’aquesta modalitat de tir amb arc al vol gentilesa de Serracanya. De la mà de dos participants en el campionats de l’especialitat que es celebren a França, els germans Palau, acompanyats pel seu equip de persones, efectuen la demostració i pràctica de tir, alhora que acompanyen en la iniciació de tots els interessats.

L’ArcTrap es la pràctica del tir amb arc sobre discs construits d’un material anomenat ethafoam d’alta densitat, que els converteix en reutilitzables. A més, no ocasiona cap soroll i les fletxes de tipus flu-flu (tipus emplomallat) que tenen una abast efectiu més baix i volen a velocitats més lentes, ens serveixen per nombroses tirades.

arctrap-affiche-levens-fr-2014

Cada cop hi ha un nombre més elevat de participants en els campionats que es realitzen a Amèrica (Estats Units, Mexic, ..) i a Europa (Suïssa, Itàlia, Alemania, ..), tal i com va poder constatar la delegació de la Fira del Caçador desplaçada a Levens (prop de Nice, França) el passat dia 25 de maig.

Les màquines llançadores, de la firma LAPORTE, serán les encarregades de donar el servei en aquest torneig. Tot i ser màquines relativament grans, donen les prestacions suficients per realizar tirades de nivel i amb nombrosos participants.

Existeixen altres màquines transportables al maleter del vehicle que permeten entrenaments, pràctica de tir i gaudir-ne el mateix, en un nombre inferior de participants: la ArcTRAP thrower 3T.

La particularitat que pot practicar-ho tota la família, amb un equipament senzill i econòmic i la seva pràctica a l’exterior, el fan cada cop més popular. Podem assegurar que és una modalitat dinàmica, divertida i espectacular, on tant arquers esportius, com caçadors amb arc i practicants en general de l’arqueria, gaudiran de l’espectacle.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

11 + ocho =

Translate »