Concurs fotografia «la Caça» . 2a edició

Un any més, l’organització de la Fira del Caçador – Ciutat de Tàrrega, proposa la continuació del CONCURS DE FOTOGRAFIA per a aficionats i professionals, amants de la natura i de l’activitat cinegètica. Tindran cabuda en aquest concurs totes les fotografies que la seva temàtica estigui relacionada amb la caça i tot el que l’envolta.

Aquest any el format ha canviat i hem habilitat el consurs a través d’aquesta pàgina .

Cada concursant podrà presentar un màxim de 2 fotografies. Les fotografies es podran presentar en blanc i negre i color. Les fotografies podran ser retocades digitalment sempre i quan el retoc no sigui excessiu i canviï la integritat de la fotografia.

Les fotografies tindran que ser originals e inèdites, no havent estat prèviament publicades ni premiades en cap altre concurs, exposició o qualsevol altre event artístic. L’incompliment d’aquesta base suposarà la desqualificació de l’obra.

Les fotografies enviades tindran una resolució de 3 Magapíxels (2048×1536 píxels) a 5 Megapíxels (2560×1920 píxels) i de 300 ppp. Es presentaran en format JPG.

Podeu accedir a la inscripció gratuita accedint al formulari que trobareu a la pàgica inicial o des d’ AQUI.

El procediment és el següent:
Els participants s’inscriuran i podren pujar com a màxim dues fotografies a concurs, estant obert el termini d’inscripció fins el dia 12 de setembre d’enguany.
 
D’entre totes les fotos el jurat triarà les tres fotografies premiades. La decisió del jurat es realitzarà abans del dia de celebració de la Fira del Caçador, comunicant-ho als autors premiats. El lliurament de premis es realitzarà al recinte firal durant el diumenge de celebració de la Fira sent imprescindible que els premiats recullin el premi personalment o mitjançant una persona que el representi.

Les bases d’aquest concurs les podeu trobar completes AQUÍ

Bases del concurs

» ESPEREM LES VOSTRES FOTOGRAFIES !!!!

Translate »