Èxit de públic en la primera Fira del Caçador de Tàrrega

Tot el que està relacionat amb la caça, des de gossos fins a estands dedicats a productes relacionats amb aquest esport, s’ha pogut veure en la primera Fira del Caçador celebrada a Tàrrega. A la trobada hi van assistir unes 5.000 persones que, sobretot, no es van voler perdre les exhibicions dels caçadors.

Tot i que sembli més propi de l’època medieval, el tir amb arc encara es conserva com una modalitat de caça. Precisament això és el que havien de fer els participants de l’Open Ciutat de Tàrrega, que va acollir la primera edició de la Fira del Caçador.A més d’aquesta forma tan peculiar de caça, també se n’hi van poder veure d’altres, com un falcó sobrevolant el terreny per caçar un conill. O un gos que havia de trobar, amb l’ajuda de les instruccions del seu amo, tres perdius amagades. L’exhibició d’aquests models de caça va atraure un públic que, a més de sorprendre’s, va poder passejar i comprar tota mena de productes relacionats amb el sector.

L’organització de la mostra va reclamar, durant la jornada, que els pagesos adoptin mesures per fer possible una convivència sostenible entre les aus i l’activitat agrícola. Més de 5.000 persones van visitar la primera edició d’aquesta fira. La gran afluència de públic va sorprendre l’organització, que ja ha decidit repetir l’experiència en els pròxims anys.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

3 + diez =