Unes 15.000 persones visiten la IV Fira del Caçador de Tàrrega

Unes 15.000 persones han visitat la IV Fira del Caçador que s’ha celebrat a Tàrrega i en què han participat públic i expositors de Catalunya, Aragó, València, Andalusia, Castella i França. El certamen, organitzat per la Societat de Caçadors de Tàrrega, ha acollit en un extens recinte firal seixanta expositors amb una gran diversitat de material relacionat amb els vedats de caça, compravenda de gossos de caça, armeria, vehicles, així com productes artesanals i alimentaris relacionats amb la caça. Felipe Robinat, president de la Societat de Caçadors de Tàrrega, ha explicat que «aquesta és una època molt apropiada per a la celebració d’aquesta fira, ja que ens trobem a les portes de la nova temporada de caça a mitjans d’octubre, i la gran presència de visitants demostra la seva vitalitat, consolidació i l’encert de la seva implantació».

Les activitats més atractives d’aquesta IV Fira del Caçador han estat una sèrie d’exhibicions de caça amb aus de presa, de gossos de caça i de tir amb arc que s’han fet durant el matí.

També s’ha realitzat el IV Recorregut de Caça amb Arc, amb la participació d’arquers de les prestigioses associacions esportives Astur, Naturarco i LAIE, de la Reial Federació Catalana de Caça, així com una zona d’iniciació per a alevins i júniors on els més joves han pogut practicar.

Dins de l’espai dedicat al món professional, s’ha efectuat un Simposi sobre ensinistrament de gossos d’alta competició. La ponència va anar a càrrec del Sr. Josep Lagunas, reconegut ensinistrador i criador de gossos, especialment Epagneul breton.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

veinte − siete =