Una fotografia confirma la presència del llop al Pirineu català – Federació Catalana de Caça

El fotògraf Ferran Jordà ha captat la primera i de moment única imatge del llop al Pirineu català aquest hivern. La va fer el 21 de febrer mentre visitava la Vall de Núria. El llop caminava per una zona nevada a uns 1.500 metres, al peu del cim del Torreneules. El fotògraf va captar la imatge amb un teleobjectiu, mentre anava a la captura de fotos de fauna salvatge del Pirineu, com isards, muflons o cérvols, animals que abunden en aquesta zona del Ripollès. Però per casualitat va descobrir la figura del mític llop.

Fa 10 anys que la Generalitat va anunciar oficialment la detecció d’exemplars aïllats de llop a la zona del Parc Natural del Cadí-Moixeró, quan durant anys s’havia donat l’espècie per extingida a Catalunya. Des d’aleshores, de tant en tant es detecta la presència esporàdica de llops en zones aïllades del Ripollès i el Berguedà.

Video Presència del llop al Pirineu català

vía Notícia – Premsa – Una fotografia confirma la presència del llop al Pirineu català – Federació Catalana de Caça.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2 × tres =