Al nostre desaparegut amic Felip

Sempre que la vida ens posa en situació de comiat, sofrim. El dolor apareix amb tota la majestuositat i fondària. No disposem de con trol sobre el moment que ens sentim inundats per la tristesa, però fer-li front o enquistar-se en la tristesa es el repte que se’ns presenta. Y es aquí on la nostra responsabilitat comença, es on prenem consciencia d’ella.

El nivell cultural d´un col·lectiu està en els sentiments però, no es fàcil posar paraules als sentiments. El conegut filòsof i teòleg Fr ancesc Torr alba ens diu que en aquests casos tenim el deure de rememorar, no fugir del dolor que ens envolta. Convé doncs, deixar que aquest ens commogui, que cali fins el fons, que es faci tot nostre. Es un remei excel·lent per a la reflexió, per que s’allunyi el soroll i es faci el silenci. Perquè les coses comencin a ordenar-se d’una altra manera i cobrin una altra dimensió.

Es en aquest sentit, que la Societat de Caçadors Ciutat de Tàrrega ens mostrem fermament convençuts de que el record de la persona i l’obra del nostre benvolgut president i estimadíssim amic FELIP, es mantindrà esplendent per sempre més en la memòria de tots els targarins, els quals -com així posaren de manifest recentment- l’hi han donat l´apropiat i del tot merescut acolliment en la terra humida i fèrtil del seus cors, des d’on la seva memòria continuarà proporcionant-nos els bons fruits a què ens tenia acostumats.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

uno × 4 =