Caça i xarxa Natura 2000, un binomi incompatible

La xarxa Natura 2000 dificultarà el desenvolupament econòmic de la caça i activitats cinegètiques.

“Dins la darrera reunió del Consell de Caça de Catalunya, el responsable del Departament de Medi Ambient i Habitatge afirmava que la proposta final de xarxa Natura 2000 no tindria cap incidència sobre la caça. Aquesta afirmació vist “l’Avanç de directrius de gestió per als espais de la xarxa Natura 2000”, podem afirmar que no és cert. Te repercussions i moltes.” Així ho recollim d’un escrit de L’Institut Agrícola, fundat l’any 1851,  l’associació agrària més antiga d’Espanya i una de les més antigues d’Europa. Una entitat civil amb criteri propi i independent, especialment representativa a l’espai agrari català i espanyol.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

tres + nueve =