Agricultura elabora una nova Llei de caça de Catalunya sostenible i equilibrada territorialment

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació està elaborant una Llei pròpia de caça de Catalunya amb especial atenció als equilibris entre diferents activitats i a la prevenció i mitigació de riscos i perjudicis originats per les sobrepoblacions d’algunes espècies cinegètiques. Aquesta nova normativa es vol elaborar amb el consens i la participació dels principals sectors implicats en relació amb la fauna cinegètica. Així, avui a Vic i dimecres vinent a Valls, el Departament reuneix  els diferents agents per avançar en els treballs de redacció d’una nova llei de caça catalana.

Llegeix més

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

14 − seis =